Iedereen zit anders in elkaar

Deze afbeelding laat de kern zien van onze visie: Iedereen zit anders in elkaar. Je kan niet zomaar verwachten dat iedereen dezelfde opdracht even gemakkelijk kan uitvoeren.
Ieder heeft zijn eigen sterke kanten of zijn knelpunten (begrenzingen of zwakten). Jouw unieke persoonlijkheid!

Wij zijn het meest effectief als we in een omgeving zijn waar we met onze sterke kanten aan de slag kunnen. Andersom: Als we in een omgeving zijn buiten onze sterke kanten, dan zijn we minder effectief. Maar dan leren we vaak wel nieuwe dingen!

Jouw unieke persoonlijkheid ontdekkenM/h2>
Roos is gecertificeerd DISC trainer en heeft de HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgrond. Roos heeft zich tijdens haar opleiding gespecialiseerd in Creatief Agogisch werk: een creatieve en actieve manier van hulpverlenen.

Roos coach met behulp van het DISC-persoonlijkheidsmodel van Persolog®. Een model dat door meer dan 60 miljoen mensen is gebruikt.

Het model is gebaseerd op meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het persoonlijkheidsmodel wordt voortdurend getoetst op betrouwbaarheid en validiteit. Alle Persolog® profielen hebben een psychologische achtergrond en zijn wetenschappelijk gevalideerd.

Wil je een vrijblijvend gesprek? Neem contact op! Ik hoor graag van je.

Opleiding en certificaten

Ik geloof dat jij goud in handen hebt met de talenten in je. Ook geloof ik dat niemand in een ‘hokje te stoppen is.’ Daarom zie ik het DISC-model als een middel om bewust naar jezelf te kijken. Mijn doel is dat jij je eigen sterke kanten en valkuilen leert kennen, zodat je met plezier en energie kan (blijven) doen wat je wilt doen.

Je zelf leren kennen

“Jouw persoonlijkheid is je meest waardevolle bezit. De sleutel tot toekomstig succes en gelukt, ligt in het beter begrijpen van jezelf.
Als je die kennis inzet, zal je leven er werken met grotere vervulling en meer harmonie met alle mensen om je heen.” – Brian Tracy

“Succesvolle mensen begrijpen zichzelf en de invloed van hun gedrag op anderen.
Ze beschikken over een gezond zelfbewustzijn en goede mensenkennis.” – Friedbert Gay

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *